Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Vurig en sensitief opvoeden

maart 11 @ 8:00 - 10:00

Gratis

Datum: donderdag 11 maart, 20 uur, online

20% van alle kinderen zijn hoogsensitief. Een minderheid daarvan heeft een sterke wil of is VURIG. Veel vurig sensitieve kinderen worden jammer genoeg niet (h)erkend als hoogsensitief, en dus gevoelig, maar eerder behandeld als ‘lastig kind’ met alle gevolgen vandien.

Inzichten en perspectieven om anders naar je kind te kijken en er op een andere manier mee om te gaan, aangevuld met praktische tips.

Deze toegankelijke lezing gaat dieper in op de de relatie tussen overprikkeling en vurigheid en gaat met ouders van hoogsensitieve kinderen met een sterke wil zoeken naar afstemming in je aanpak van je kind. Deze kinderen voelen immers haarscherp aan hoe hun omgeving naar hen kijkt wat hen extra spanning geeft.

De spreekster, Nessie de Zitter  – mama van 3, auteur van Vurig Sensitief Opvoeden en spreker – was uiteraard bezorgd om haar sensitieve kinderen. Hierbij miste ze altijd wel een stuk: pas toen ze het stukje ‘vurig’ (strongwilled, temperamentvol, HSS) ontdekte, viel de puzzel voor haar in elkaar. Ze heeft een grote liefde voor deze eigenschappen door ontwikkeld en gaandeweg manieren en handvaten gevonden die meer rust in haar gezin brachten.

Deze vorming is gratis.

Inschrijven via mail naar inschrijven@olo.be of bellen naar 03/633 99 05,
met vermelding van je naam, e-mailadres en telefoonnummer

Gegevens

Datum:
maart 11
Tijd:
8:00 - 10:00
Kosten:
Gratis

Organisator

Opvoedingswinkel Zoersel
Telefoon:
03/633 98 98
E-mail:
opvoeding@zoersel.be
Site:
www.opvoedingswinkelzoersel.be