Vacature: jobstudent eventcoördinator kom uit je kot-dag

Functieomschrijving:

Domo Antwerpse Kempen en Huis van het Kind Voorkempen zijn op zoek naar een gemotiveerde jobstudent(e) om onze ‘Kom Uit Je Kot-dag’ te organiseren. Met deze dag willen we gezinnen uit onze regio motiveren om deel te nemen aan een sport- en spelnamiddag om later door te stromen naar het algemene sport- en vrijetijdsaanbod. We mikken op gezinnen uit Schilde, Zandhoven, Zoersel, Brecht en Wijnegem. Je zal samen met de coördinatoren van Domo Antwerpse Kempen en de coördinator van Huis van het Kind Voorkempen deze dag plannen, organiseren en uitvoeren.

Profiel:

We zoeken iemand met een groot organisatietalent en verantwoordelijkheidsgevoel die vlot en open kan communiceren. 0nze voorkeur gaat uit naar iemand die vlot kan werken met sociale media. Je hebt kennis van de omgeving en de partners. We verwachten een eerste ervaring in het organiseren van evenementen en activiteiten: speelpleinwerking, jeugdbeweging, festivals, etc. Onze ideale jobstudent beschikt over een grote portie lef en durf, is enthousiast en kan zijn/haar werk zijn flexibel inplannen.

Jobgerelateerde competenties:

  • – Een overzicht van de activiteiten opstellen en meedelen aan de verantwoordelijken en/of de partners
  • – Professioneel communiceren met verantwoordelijken en/of partners
  • – Op een constructieve manier overleg kunnen bijwonen en hier een inbreng in doen
  • – Op een efficiënte manier doelen en prioriteiten bepalen
  • – Anticiperen op en bewaken van voortgang
  • – Zich houden aan gemaakte afspraken

Persoonsgebonden competenties:

Flexibiliteit, resultaatgericht, stressbestendig, creatief, samenwerken, communicatief.

Aanbod:

Verloning volgens barema’s van Bachelor MV1 zonder anciënniteit.  Auto en rijbewijs zijn noodzakelijk. Flexibele uurregeling op basis van 19u/week in de periode van juli tot midden september. De concrete start- en einddatum, alsook concrete werkuren, kunnen in overleg bepaald worden. De sollicitaties worden fysiek georganiseerd op dinsdag 18 mei 2021 tussen 15u en 20u.

Plaats tewerkstelling:

CKG Het Open Poortje – Puttenhoflaan 25 2970 Schilde

Waar en hoe solliciteren?

Stuur je  mail met curriculum vitae en motivatiebrief. voor 17 mei naar  marijke@domovoorkempen.be. Inhoudelijke vragen kunnen per telefoon gesteld worden aan Marijke