update Corona

Wegens de toenemende maatregelen om de verspreiding van het Corona-virus te vermijden, moeten er ook vanuit het Huis van het Kind bepaalde activiteiten worden afgelast:

-De Speelbabbels van Brecht, Schilde, Overbroek en  Zandhoven sluiten voorlopig, al zeker tot aan de paasvakantie. Activiteiten die in dat kader werden georganiseerd gaan dan ook niet door.

-De weerbaarheidstraining voor lagere schoolkinderen van woensdag  wordt uitgesteld.

-De opvoedingswinkel en het fysieke huis van het kind in Zoersel zijn gesloten voor bezoek maar we blijven wel bereikbaar via telefoon (03/633 98 98)  of mail (opvoeding@zoersel.be). Je kan je vragen ook nog steeds stellen via de contactformulieren die je op de website vindt.

-De consultaties van Kind en Gezin gaan in bepaalde gevallen nog wel door, vooral indien er vaccinaties staan gepland. Ouders zullen persoonlijk gecontacteerd worden . Zie ook: Kind en Gezin/ coronavirus

Maak van deze bizarre tijden gebruik om in te zetten op een onthaasten, samenhorigheid, verbondenheid en positieve energie. Kruip in je gezinsbubbel en probeer er een leuke tijd van te maken. Leg de lat voor jezelf en je kinderen niet té hoog. Wees mild voor elkaar. En bel ons als je hier nood aan hebt!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *