Vrije tijd en ontspanning (kleuter)

Vrije tijd

Sport, muziek en creativiteit

Houd je kind van sport en beweging? Er zijn heel wat sporten en bewegingsactiviteiten in je gemeente te vinden. Hier kan je per gemeente verschillende sportclubs en -activiteiten terugvinden: Brecht, Schilde, Wijnegem, Zandhoven en Zoersel.

 

Liever tekenen, knutselen, boetseren, …? Ook voor creatievelingen zijn er heel wat verenigingen en activiteiten terug te vinden in je gemeente:Brecht, Schilde, Wijnegem, Zandhoven en Zoersel


 Vakantie- en zomeractiviteiten

Hebben je kinderen zin in een uitstapje deze zomer? Of misschien willen ze wel op themakamp? Of spelen met vriendjes en vriendinnetjes op de speelpleinwerking? Dat kan allemaal! Check zeker de zomerwerking van je gemeente: Brecht, Schilde, Wijnegem, Zandhoven en Zoersel


Bibliotheek

Dat samen met je kind een boek lezen bijzonder knus en gezellig kan zijn, heb je vast zelf al ondervonden. Maar wist je dat voorlezen je kind ook heel wat voordelen oplevert? Je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen. Reden genoeg om eens langs de bibliotheek te gaan op zoek naar grappige, lieve, bijzondere of leerrijke boeken.

 


Spelotheek

Als je op zoek bent naar nieuwe gezelschapsspelletjes, puzzels of buitenspeelgoed, kan je in de spelotheek van Zoersel terecht.

Iedereen, ook als je niet in Zoersel woont, kan hier terecht. Voor slechts 10 euro per jaar (voor particulieren) kan je heel het jaar door uitdagende spelletjes spelen met je kinderen.


 Leuke uitstapjes en tips

Voor spannende, plezierige, leerrijke, gezellige uitstapjes of workshops in je buurt kijk je best even op UiT in Vlaanderen.


Kijk ook bij onze evenementen!